ONS TEAM

Bianka Bianka Spreekt ; Nederlands, Hongaars en Engels. Haar specialiteit is het maken van cupcakes met de grote broers en zussen in het gezin, maar natuurlijk ook gewoon voor de kersverse ouders. Zij voert haar werk met liefde en plezier uit en probeert jullie kraamtijd zo fijn mogelijk te maken. Bianka helpt en ondersteunt om de borstvoeding te laten slagen. Ook kan Bianka de mooiste foto’s maken van jullie als kersvers gezin.

Zuzana Zuza spreekt ; Nederlands, Hongaars, Pools, Slowaaks en Tsjechisch. Zuza kan heel lekker koken en maakt graag een van haar lievelingsgerechten voor het gezin. Zuza biedt goede ondersteuning om de borstvoeding te laten slagen.

Eva , Eva spreekt ; Nederlands, Hongaars, Servisch en Kroatische. Eva biedt goede ondersteuning om de borstvoeding te laten slagen. Zij staat altijd open voor vragen. Eva heeft ook een draagdoekcursus gedaan en helpt zij graag bij het dragen van uw baby.


Andzelika. Andzelika spreekt Pools en Nederlands. Andzelicka maakt de kraamweek voor jullie als gezin zo makkelijk mogelijk en helpt graag bij aanmelden van verzekeringen en andere maatschappelijke taken.